Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Wat is spotrepair

Wat ben ik blij dat er de mogelijkheid bestaat van spotrepair. Dit is een efficiënte manier om kleine beschadigingen aan je auto te repareren. Schade welke niet groter is dan een A4 formaat. Een ander voordeel is dat hierdoor de kosten laag blijven omdat niet de hele auto opnieuw gespoten moet worden. Bij WB Autoschade kan je makkelijk online een afspraak maken om eventuele kleine plekjes weg te werken. Voor mij was dit een geweldige oplossing toen ik voor de allereerste keer de auto van mijn ouders had geleend en net even dat paaltje niet zag staan.  

Meteen een afspraak gemaakt bij de garage

Nadat ik met mijn domme kop het paaltje over het hoofd had gezien heb ik meteen mijn gegevens op de website van de garage van WB achter gelaten. Binnen een mum van tijd werd ik al door hun terug gebeld. De volgende dag kon ik al terecht voor een spotrepair. 

Gelukkig was de prijs echt een meevaller en de schade was al snel niet meer te zien. Dankzij de professionele hulp van deze garage, hoefde ik mijn ouders ook niets van dit voorval te vertellen. Dat is een geheimpje tussen de garage, de auto en mijzelf.