Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Wat je moet weten over mobiele laadbruggen

laadperron

Je hebt vast weleens van een laadbrug gehoord, maar waar kun je een laadbrug kopen? Daar leggen we je alles over uit. De laadbruggen die je worden aangeboden zijn namelijk speciaal ontwikkeld om het laden en lossen van goederen eenvoudiger te maken als je een heftruck wil gebruiken. Je zou dan de laadbrug kunnen gebruiken als oprit naar de laadruimte toe van een vrachtwagen. Een andere naam voor de brug is een laadramp, mobiele laadklep of een laadkaai. Je hebt het voordeel dat je de bruggen met de heftruck dus eenvoudig kunt verplaatsen. Er kan dan eenvoudig gebruik worden gemaakt van de laadbrug want zo zorg je dat hij altijd snel in de juiste laad of los positie staat.

Alles over de mobiele laadbrug

Als je denkt aan een mobiele laadbrug, dan denk je al snel aan Sankoo. Een mobiele laadbrug is een goede oplossing voor het laden en het lossen van nul tot een verstelbare hoogte van 1000-1600mm. Het voordeel wat je nog hebt is dat de bruggen volledig aan te passen zijn aan je wensen. Als je graag een laad en los systeem wil op je locatie dan is dit een goede keuze. Het rijvlak van de brug bestaat namelijk uit een antislip rijvlak en is in totaal 1960 mm breed. Daarbij moet je weten dat het laatste deel van de brug horizontaal is en daar is bewust voor gekozen zodat je dan de heftruck eenvoudig de laad en losruimte in kan rijden. 

Veiligheid 

Veilig werken speelt hierbij een belangrijke rol en het maakt het werk ook eenvoudiger. Veel bedrijven hebben de keuze al gemaakt en willen graag investeren in een laadbrug, omdat zij hierdoor het laden en lossen veel sneller kunnen realiseren. Het kan ook voor jouw bedrijf een goede keuze zijn en daarom kun je altijd advies vragen. Er kan altijd het een en ander aan worden gepast aan je wensen zodat het een laadbrug wordt die aan al je wensen en behoeften voldoet. Het gaat er immers om dat je het werk eenvoudiger, veiliger en beter uit kunt voeren.