Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Airco reparatie? Ga naar RobelMobiel

Airco reparatie

Laat een airco reparatie uitvoeren bij Robelmobiel. Het is bewezen dat je alerter en meer geconcentreerd achter het stuur van je auto zit als er sprake is van een aangename temperatuur. Om die temperatuur perfect in orde te hebben, doe je een beroep op de airco. Zaak dus om de airco regelmatig te laten checken bij RobelMobiel. En mocht er iets niet in orde zijn, dan kan het probleem met een airco reparatie in je auto snel en vakkundig opgelost worden.

Voorkom een airco reparatie

Het is een gegeven dat de airco in je auto met de tijd minder goed koelt. Dit wordt vaak veroorzaakt door het koudemiddel in het systeem. Per jaar verliest elke auto tenminste tien procent van dit koudemiddel en dus is het logisch dat de airco na verloop van tijd droog gaat lopen. Het is altijd zaak dat moment voor te zijn en om de airco dus met regelmaat te laten controleren. Als de airco droog loopt, dan kan er gecompliceerde schade aan het systeem ontstaan en zijn de reparatiekosten vaak niet mals. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Geurbehandeling

RobelMobiel is het adres voor onderhoud aan de airco en voor airco reparatie. De specialisten voeren eerst een check uit en indien nodig voeren ze volgens een onderhoudsbeurt uit. Ook wordt dan standaard een geurbehandeling uitgevoerd. Om averij en hoge kosten te voorkomen raadt RobelMobiel iedereen aan in tenminste eens per jaar een airco check te laten doen. De airco wordt dan gecontroleerd op de werking van het systeem, het pollenfilter wordt nagelopen en er vindt een visuele inspectie van de hoofdonderdelen plaats om zo een mogelijke lekkage op het spoor te komen. Indien nodig kan daarnaast een lektest uitgevoerd worden en kan koudemiddel bijgevuld worden. Als je net als de vakmensen van RobelMobiel gelooft dat een aangename temperatuur in je auto bijdraagt aan de verkeersveiligheid, laat dan regelmatig je airco checken.

De geur behandeling wordt uitgevoerd in de wetenschap dat de airco naar verloop van tijd wat muf gaat ruiken, vanwege het achterblijven van bacteriën en schimmels in het systeem. Deze geurbehandeling wordt overigens ook vaak preventief uitgevoerd. Dus laat je airco reparatie snel bij Robelmobiel uitvoeren!