Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Container verkoop

Container verkoop

Container verkoop is mogelijk via de Gebr. Vermeer Industrial Movements. Hier is het mogelijk om zeecontainers te kopen, of te huren. Als ondernemer is het mogelijk om hiermee de goederen naar een andere locatie te laten vervoeren. Ook dit transport is bij Vermeer te regelen.

Ons bedrijf was meer op zoek naar een alternatief om onze goederen in op te slaan. Het magazijn wat nu in gebruik was, was een beetje te klein aan het worden. Je kan dan wel uitwijken naar een andere locatie om daar een loods te huren, maar wij willen dit liever allemaal op eigen terrein houden.

Gebr. Vermeer heeft container verkoop

Voordeel van deze zeecontainers is dat je deze makkelijk kan opstapelen. Hierdoor kunnen wij met gemak meerdere op elkaar zetten en zo meer ruimte creëren. Meteen hebben wij dan ook meerdere exemplaren besteld en hiermee een groot probleem op kunnen lossen. Al onze goederen zijn nu opgeslagen in deze containers.

Gebr. Vermeer heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van logistieke dienstverlening. Zij huren en verkopen niet alleen deze units, maar hebben nog veel meer diensten die zij kunnen leveren. Op hun website kan je naar de pagina gaan waar al deze diensten stap voor stap worden benoemd. Zo wordt hier onder andere industriële demontage van machines, machineplaatsingen en transport genoemd.

Meer verhalen