Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

E fulfillment; Volledige regie over uw ‘randzaken’

Via uw webshop krijgt u een bestelling door. Hartstikke mooi! Nu is het zaak om de juiste verkochte goederen op te slaan, te controleren op de juiste aantallen en kwaliteit, het regelen van transport naar de klant. Intussen wilt u graag bijhouden hoe het nu staat met de voorraden en moet het orderpicken gewoon doorgaan. De juiste goederen moeten bij de juiste klant gelost worden en wanneer de bestelling onverhoopt retour wordt gezonden, moet dit goed worden afgehandeld. Kortom, er komt veel kijken bij het hebben van een webshop waarbij u zoveel mogelijk wilt verkopen. Hoe lekker is het idee dat u al deze ‘randzaken’ van uw bedrijf uit handen kunt geven? Bijvoorbeeld door het E-fulfillment over te laten aan de professionals van Packstore.

U de commercie, Packstore doet de rest

Bij Domus Naturalis kunnen ze erover meepraten. Zij geven de volledige regie van hun opslag en verzending van houten wijnrekken uit handen bij Packstore. Naar volle tevredenheid, want de wijnrekken zijn altijd op de afgesproken tijd bij de klant thuis. Terwijl de medewerkers van Domus Naturalis zich volledig kunnen richten op de commercie van de webshop, gaat de volledige opslag en verzending vanzelf. E fulfillment heet dat. Packstore ontzorgt u in het gehele logistieke traject én de retourafhandeling. En dit tegen zeer scherpe tarieven. Daar kan uw eigen kostbare tijd niet tegenop.

Aanvullende informatie

Bent u blij als u van het verpak- en verzendwerk af bent? Maar wilt u graag eerst wat meer informatie over de mogelijkheden? Dat is geen probleem! Neem gerust contact op met een van de medewerkers van Packstore. Laat bijvoorbeeld uw nummer achter zodat u wordt teruggebeld door een van de specialisten of vraag vast een vrijblijvende offerte aan. Misschien kunt u over een tijdje uw de volledige e fulfillment aan Packstore overlaten en kunt u nog meer verkopen via uw webshop. Een prettig idee.