Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Een ecologische boot huren Amsterdam

boot huren Amsterdam

Een boot huren Amsterdam is een leuke manier om de stad van Amsterdam te ervaren. Dit is namelijk op een uniek manier, namelijk vanaf het water. Dit geeft een unieke stand van kijken naar de stad. Zo kom je ook plekken in de stad waar je normaliter niet zou kunnen komen. Ook is dit een manier waarop je op een vrij snelle manier de stad kan bekijken. De boot kan je huren voor diverse groepsgroottes. Er zijn boten die geschikt zijn voor maximaal 8 mensen maar er zijn ook boten beschikbaar die geschikt zijn voor maximaal 12 personen. Je hoeft uiteraard de volle capaciteit niet te gebruiken en je kan dus met minder mensen een boot huren. 

Een elektrische aandrijving

De boten zijn ecologisch een zeer goede keuze omdat de boten die kunt huren elektrisch zijn. Dit betekent dat de boten geen motor hebben die werkt op benzine of een andere soort brandstof. Deze boten worden aangedreven door een elektrische motor die dus ook wordt opgeladen door elektriciteit. Dit hoef je uiteraard niet zelf te doen wanneer je een boot huren Amsterdam, wanneer je een boot huurt dan wordt de boot geleverd met een opgeladen motor. 

Een centrale plek

boot huren Amsterdam

Je kan de boot huren, op een plek midden in het centrum van Amsterdam. Hierdoor is de plek waar je op de boot stapt een centrale plek die gemakkelijk te bereiken is. Dus wanneer je met het openbaar vervoer naar Amsterdam komt dan is dit zeer goed te bereiken maar ook wanneer je de auto in een van de omringende dichtbij liggende garages hebt staan is dit een centrale plek die goed te bereiken is. Ook een van de voordelen van dit bedrijf is dat je de boten mag huren en besturen zonder een vaarbewijs. Je mag de boot dus zelf huren en besturen wanneer je dit wilt.