Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Een nieuwe auto kopen en stylen

Is het tijd voor een nieuwe auto? Wanneer je de beslissing gemaakt hebt om een nieuwe (tweedehands) auto aan te schaffen, dien je eerst nog te bepalen hoe je aan deze auto gaat komen. Wil je een tweedehands exemplaar van bijvoorbeeld Marktplaats, of ga je voor een nieuwe auto van een autodealer? Wellicht is het leuk om even langs te gaan bij de plaatselijke autodealer, zodat je een goed overzicht hebt van verschillende auto’s die te koop zijn. Als je de auto vervolgens hebt aangeschaft, is het tijd voor het stylen van het interieur!

Interieur stylen

Wellicht ga je een groot deel van je tijd doorbrengen in je auto. Om die reden is het fijn om een mooi interieur te hebben, zodat je je thuis voelt in je auto. Ook is het verstandig om je wagen zo goed mogelijk te beschermen tegen o.a. viezigheid. Dit kun je doen door middel van automatten, instaplijsten en autobekleding. Ook een stuurhoes geeft extra bescherming en is daarnaast ook nog eens lekker warm. Neem een kijkje bij verschillende accessoires voor de auto en richt je auto volledig naar jouw smaak in!

Je dashboard aanpassen

Wist je dat je ook je dashboard aan kunt passen? Voorzie je dashboard van een tellerplaat in leuke kleurtjes. Ga bijvoorbeeld voor neon groen of geel. Deze platen zijn overigens gemakkelijk in te bouwen. Zo krijgt je dashboard meer kleur en ga jij voortaan vrolijk richting werk (of natuurlijk richting huis).

Een auto voor werk gebruiken

Over werk gesproken: gebruik je je auto (deels) zakelijk? Dan is het ook nog van belang dat je de ritten die je maakt registreert. Ga naar de website van europetrack voor meer informatie over dit onderwerp. Het is immers van belang dat je je ritregistratie nauwkeurig bijhoudt. Lees je dus goed in, bijvoorbeeld hier