Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Een siliconen slang haalt u bij QSP Products

Wanneer u op zoek bent naar een siliconen slang, dan bent u zeker aan het juiste adres bij QSP Products. Zij hebben een zeer breed assortiment aan verschillende siliconen slangen. Het bedrijf staat op het internet erg goed aangeschreven en daarom is het zeker een aanrader om een kijkje te nemen in de webshop!

Verschillende soorten siliconen slangen

In de webshop vindt u het complete aanbod van siliconen slangen. Zij zorgen ervoor dat ze maar liefst 18.000 slangen op voorraad kunnen leveren. De siliconen slangen zijn verkrijgbaar in 2 standaard kleuren; blauw en zwart. Daarnaast is het aanbod in verschillende soorten en maten wel erg uitgebreid. Zo hebben ze siliconen koppelstuk, siliconen verbinder, een siliconen bocht, siliconen verloop slang, siliconen vacuümslang, siliconen balg, siliconen t-stuk en nog veel meer. Ook leveren ze producten die gebruikt worden om de siliconen slang aan elkaar te koppelen met een andere siliconen slang. Zo kan u uw lucht of water systeem sluitend maken.

Waarvoor wordt een siliconen slang gebruikt?

Een siliconen slang wordt al jarenlang gebruikt in de automotive-, performance-, offshore- en industrie markten. Daarbij wordt de siliconen slang vaak toegepast op het koelwatersysteem om een motor en radiateur van water te voorzien. Daarnaast komt het ook veelvuldig voor dat de slangen gebruikt worden als luchtslang voor bijvoorbeeld het aansluiten van een intercooler systeem of kachel systeem op een voertuig of machine. Daarbij is het handig om te weten dat een siliconen slang beter is dan een rubberen slang.