Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Elektrische step kopen

Man op elektrische step in de stad

Elektrische steps zijn de nieuwe hit. Je ziet ze overal in de grote steden staan. Deze steps zijn natuurlijk super handig voor iedereen die een snel alternatief van vervoer zoekt. Het enige nadeel? Deelbare e-steps kunnen op lange termijn heel duur zijn. Waarom dus niet je eigen elektrische step kopen?

Mijn ervaring

Ik zelf was een regelmatige gebruiker van deelbare e-steps. Dit ging nogal een negatief effect hebben op mijn rekening. Onlangs heb ik dus de beslissing genomen om mijn eigen elektrische step te kopen. Ik overdrijf niet als ik zeg dat dit de beste beslissing was die ik ooit heb genomen. Nooit meer op zoek gaan naar een deelbare e-step van Bird of Lime die misschien kilometers ver weg staat van mijn appartement. Gewoon mijn eigen step uit de garage pakken en ik ben onderweg.

Waar kan ik een elektrische step kopen?

Ik was lang bezig om de beste elektrische step voor mijzelf te vinden. Toen kwam ik de site van Vroem tegen. Vroem heeft een groot assortiment aan elektrische steps, met steps van onder andere Segway, Xiaomi en Phaewo. Er is een e-step voor iedereens budget, maar welke prijsklasse je ook pakt, het zal voor de lange termijn alleen maar een positief effect hebben op je rekening. Op hun website kun je zelfs elektrische step onderdelen kopen als je al de trotse eigenaar bent van een elektrische step.
Sinds ik mijn eigen elektrische step heb, spaar ik veel geld. Ik neem hem overal mee naar toe, zelfs al is het maar naar de supermarkt om de hoek is. Mee op de trein kan hij ook, omdat ik hem kan opvouwen, super handig! Wil je ook de eigenaar worden van een Elektrische step? Ga dan een kijkje nemen op de website van Vroem.