Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Fietsen met een middenmotor

De beste e bike 2020 was het middenmotor model van Amslod. Deze geeft een goede ondersteuning en en extra weerstand bij een harde wind. Maar ook kun je met deze fietsen met gemak de bergen of andere hoogtes in. De fiets past zich als het ware aan jou tempo aan. Het enige nadeel is dat de accu wat minder lang mee gaat. Dit komt omdat je zowel het voor als achterwiel doet ondersteunen. Met de 2 jaar garantie aan huis hebben wij de beste service van Nederland.

Voordelen van een voorwiel motor

De amslod.nl fietsen met een voorwiel motor stijgen langzaam aan in populariteit. Dit komt omdat deze fiets veel minder geluid produceert. Maar ook kun je hiermee lange afstanden van 50 km of meer fietsen. Doordat je slechts 1 wiel ondersteunt heb je ook minder gebruik van de accu. Dit zorgt ervoor dat je langer en verder met de fiets weg kunt. Ideaal voor mensen die de fiets op vakantie gebruiken. Maar ook voor mensen die op vrije dagen graag een stukje gaan touren.

Wat klanten vinden van onze service?

lees Amslod reviews en zie wat klanten van onze service vinden. Over het algemeen krijgen we veel positieve feedback over het feit dat we 2 jaar garantie op locatie bieden. Dit is handig want je hoeft niet meer naar de fietsenmaker te lopen met de fiets in de hand. Daarnaast heb je bij ons de mogelijkheid om vooraf een proefrit te maken. Dit is gratis en wij komen naar de locatie waar jij hem wil proberen. Ook zijn de mensen erg te spreken over het kleurendisplay van de fiets. Hierop kun je veel informatie op een rustige manier aflezen. Dit werkt vele malen fijner en sneller als een zwart wit scherm.

Waar let je op voor de aankoop?

Voordat je een elektrische fiets gaat kopen let je op een aantal dingen. Het is belangrijk om te weten of je elke keer dezelfde route gaat rijden of juist afwisselend. Een middenmotor biedt nu eenmaal wat extra ondersteuning bij wind en bergopwaarts. Maar ook hebben we het voorwielmotor model wat een langere afstand aankan. Je hebt iets minder ondersteuning maar je kunt wel lange afstanden rijden. Ook is het verstandig om vooraf op het internet te kijken waar je accu mogelijk kunt opladen. In principe zou je dit kunnen doen op iedere plek waar een stopcontact is.

Vergelijking tussen midden en voorwiel motor

Vandaag de dag wordt er steeds meer gekozen voor het voorwiel motor model. Dit komt omdat de afstand die je hiermee verder kunt rijden vele malen groter is. Maar dit wil niet zeggen dat de middenmotor niet meer populair blijft. Deze wordt vaak als vervanging van een motorvoertuig gebruikt. Je draagt zo bij aan een beter klimaat, maar ook heb je geen last meer van lange files. Met de fiets kun je namelijk vele wegen tussendoor nemen. Ook is het fijn dat je voor wat extra ondersteuning hebt tijdens het fietsen. En parkeerproblemen zijn ook verleden tijd.