Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Goed idee om fiets huren Eindhoven

Eindhoven bezoeken is echt wel leuk alleen om met een auto door de stad te rijden is niet echt aan te raden, daarom kwamen wij op het idee om fiets huren Eindhoven. Dit was mogelijk gelukkig en dit kon bij de fietsenspecialist Heerings. Deze fietsenwinkel verhuurd ook fietsen voor andere doeleinden, zo konden we ook racefietsen, crossfietsen en nog veel meer fietsen huren, maar wij houden het gelukkig gewoon bij de stadsfietsen.

fietsenhuren

Hoe werkt het

Alle fietsen van Tweewielercentrum Heerings worden in goede staat verhuurd en kunnen ’s morgens in de winkel opgehaald worden. Op de dag dat je de fiets terug moet brengen, moet je de fiets voor 18:00 uur afgeven in de winkel. De prijs die je voor de huur moet te betalen, is afhankelijk van de fiets die je huurt, de huurperiode en de hoeveelheid fietsen die je meeneemt voor het geplande evenement. Het is ook mogelijk om fietsen te huren voor grote groepen. Voor alle mogelijkheden kun je gerust contact opnemen met deze fietsenwinkel, hier zullen de medewerkers je goed te woord staan.

fietsenhuren

Leuke dag

We hebben het allemaal heel leuk gehad, dankzij het kunnen huren van de fietsen hebben we veel gezien van de stad en konden we alles gemakkelijk bereiken. De prijs werd vooraf berekend zodat we allemaal wisten wat ons te wachten stond, niet dat het zo’n groot bedrag was. Een dag een fiets huren hier in Eindhoven is echt aan te raden, super leuk en voordelig bij Heerings. Wij hebben in ieder geval wel een top dag gehad.