Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Kleine autoschade herstellen bij AAS Dagherstel

kleine autoschade herstellen

AAS Dagherstel is een bedrijf dat auto’s met schade repareert. Het bedrijf heeft 85 vestigingen, waar alle mogelijke lichte en zware schades hersteld kunnen worden. Een speciale categorie werk is de kleine autoschade herstellen. Dat kan veel sneller dan grote schades en brengt ook veel minder administratieve rompslomp met zich mee. Want bij een grote autoschade moet eerst een inschatting worden gemaakt van de kosten. Bij AAS Dagherstel wordt bij een kleine autoschade herstellen gewerkt met vaste prijzen. Als consument weet je dus vooraf waar je aan toe bent.

kleine autoschade herstellen

Categorieën kleine autoschade herstellen

Een kleine autoschade herstellen is een heel breed gebied. Daarom heeft AAS Dagherstel die reparaties ondergebracht in een aantal categorieën, 18 in totaal. Bij elke categorie wordt meteen aangegeven wat de kosten van het herstel zijn. Dit zijn de categorieën: parkeerdeukje, ondiepe kras, deuk, diepe kras, kras op bumper, deuk op bumper, dashboard beschadiging, beschadigde bekleding, vuile bekleding, nare luchtjes, beschadigde velg, doffe koplampen, doffe lak en extra bescherming tegen de weersomstandigheden. Zoals je ziet gaat het niet in alle gevallen om een kleine autoschade herstellen, maar ook om het nemen van preventieve maatregelen.

kleine autoschade herstellen

Hoe een kleine autoschade herstellen?

Als jij schade hebt aan je auto kun je deze kleine autoschade herstellen door naar de website van AAS Dagherstel te gaan. Uit de categorieën kies je de schade die jij wilt laten herstellen. Daar staat meteen bij hoeveel dat kost. Vervolgens voer je je postcode in en dan vind je het herstelbedrijf dat het dichtst bij jou in de buurt is gevestigd. Je kunt meteen een afspraak maken. Als je twijfelt over de categorie waar jouw schade in valt of als je niet zeker weet of jouw schade aan de voorwaarden voldoet kun je advies vragen via de chatservice.