Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Nieuwe auto overschrijven Apeldoorn?

Bij het kopen van een auto zal er standaard een overschrijving plaats vinden. Wanneer jij een auto bij de garage hebt gekocht zal het daar direct geregeld worden. Mocht je dit bij een particulier kopen, dan zal je naar een Kentekenloket moeten gaan om het voertuig over te schrijven. Door het gehele land is het mogelijk om een voertuig over te schrijven. Ook auto overschrijven Apeldoorn behoort tot de mogelijkheid! Overigens zijn de kosten overal hetzelfde om de overschrijving te realiseren. 

auto overschrijven apeldoorn

Waar kan je in Apeldoorn jouw voertuig overschrijven?

In Apeldoorn een auto op naam zetten is wel degelijk mogelijk. Wat dat betreft zijn er onwijs veel mogelijkheden beschikbaar om dit uit te voeren. Landelijk zijn de kosten om het over te schrijven vastgesteld op 10,75 per overschrijving. Het belangrijkste om mee te nemen is de tenaamstelling en jouw legitimatiebewijs. Nadat de overschrijving plaats heeft gevonden ben jij verantwoordelijk voor het voertuig. 

Overigens krijg jij niet het gehele document in één keer. Wanneer het voertuig op jouw naam is gezet zal je een dag later van het RDW het tweede deel ontvangen. Bewaar dit goed want mocht je ooit het voertuig weer verkopen zal je dit nodig hebben. Ongeacht of dat je een auto, motor of scooter koopt. Je zal altijd het voertuig op jouw naam moeten zetten zodra de verkoop rond is.