Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Op zoek naar blanke lak auto?

Als u op zoek bent naar blanke lak auto, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Met een uitgebreid assortiment aan blanke lak hebben wij veel te bieden aan onze klanten. Bezoek onze site en vind nu waar u naar zocht!

Onze blanke lak auto assortiment

Bij NonPaint Pro vindt u de beste blanke lak voor uw auto. Dankzij ons uitgebreid assortiment aan blanke lak kunnen we verzekeren dat er voor ieder het juiste bij zit. We hebben veel topmerken blanke lak. Denk aan Mobihel, BSE, Troton, PPG, Max Meyer en nog meer! De lakken beschikken over een diepe hoogglans en zijn ook uitstekend verwerkbaar. Ook hebben de merken Mobihel en Troton een groot voordeel dat ze snel opdrogen aan de lucht. Het opdrogen van de blanke lak aan de lucht heet ‘Airdry’. Wij verzenden al onze verfproducten zelf in degelijke verpakkingen naar autoschadeherstelbedrijven in Europa.

Benodigdheden bij het lakken

Natuurlijk heeft u naar de lak ook materialen nodig om te kunnen lakken. Dit is geen probleem! Wij bij NonPaint Pro bieden u alles aan om goed te kunnen lakken, zodat u niet bij verschillende winkels verschillende producten moet halen. Kijk nu op onze site en zie wat wij u aan te bieden hebben!