Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Pallets kopen

pallets

Ben jij op zoek naar pallets? Dan ben je op het juiste adres. Veel bedrijven hebben pallets nodig om hun spullen te vervoeren. Dit kan voor het vervoeren van bierkratten of glazen deuren zijn. Voor elk product is daarom dus ook een andere pallet nodig. Als je een pallet wilt kopen, kun je kijken naar welke types er zijn en wat je zelf wilt. Je hebt namelijk veel verschillende pallets. Zo heb je houten pallets maar ook kunststof pallets. Daarnaast heb je glasblokken, palletboxen, palletranden, gitterboxen, stuwhout en houtvezels pallets. Je hebt dus zoveel verschillende pallets, maar welke heb jij nou nodig?

Glas vervoeren

Wanneer je een bedrijf hebt die glas vervoerd, is het van belang dat je het glas laat vervoeren met behulp van pallets. Als je dit niet doet kan het zijn dat de producten beschadigd op de eindbestemming aankomen. Als je veel glas vervoerd, is het handig om glasblokken te halen. De glasblokken zorgen er voor dat het glas beschermd is en het alle ruimte heeft om te kunnen bewegen. Wanneer er namelijk druk op glas komt, kan het glas breken. Dit wil je natuurlijk voorkomen.

pallets

Chemische stoffen vervoeren

Wanneer je  een bedrijf hebt die chemische stoffen vervoerd, is het handig  om te kijken welke pallets je nodig hebt. Voor chemische stoffen heb je speciale pallets. Deze worden dan ook de IBC containers genoemd. Het zijn dichte containers dus de chemische stoffen kunnen niet ontsnappen. Je kunt de containers bestellen per aantal. Als je liever een grote voorraad wilt hebben, kun je er meer in een keer kopen.