Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Transport overlaten aan een professionele partij?

Heb je een eigen bedrijf en ben je op zoek naar een professionele partij waar je het transport van jouw goederen aan kunt overlaten? Dan zijn er verschillende bedrijven waar je terechtkunt. Wij raden je aan om het transport van jouw bedrijf over te laten aan Melis Logistics. In deze blog vertellen we je precies waarom.

Waarom het transport overlaten aan Melis Logistics?

Melis Logistics staat bekend als een volwaardige logistieke dienstverlener. De medewerkers zetten graag een extra stapje extra voor haar klanten. Daarnaast garandeert Melis dat alle goederen in topstaat worden geleverd op een zo efficiënt mogelijke manier. Je kunt altijd in de gaten houden wat de status is van jouw transport. Jouw wensen worden altijd centraal gesteld. Kortom: als je kiest voor Melis dan kies je voor een top dienstverlening. Alle medewerkers hebben een bovengemiddelde passie voor logistieke dienstverlening.

Nationaal en internationaal transport

De ervaren chauffeurs van Melis Logistics kunnen zowel internationaal als nationaal goederen transporteren. Ze beschikken over de juiste papieren om de goederen op een juiste manier van A tot Z te transporteren. Iedere rit wordt met de meeste zorgvuldigheid gedaan. Van spoedtransport, compleetvrachten, distributieritten of 24-uursservice: alles is mogelijk. Geef aan waar je voorkeur naar uit gaat, en de specialisten van Melis Logistics zorgen dat het voor elkaar komt.

Kosten

We snappen het dat wanneer je in zee wilt gaan met Melis Logistics, je eerst wilt weten met welke kosten je rekening moet houden voor het transporteren van jouw goederen. Via de website van het bedrijf kun je geheel vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent.

Meer weten over transport bij Melis Logistics?

Denk je ook dat het overlaten van je transport door Melis Logistics een goede keuze is? Maar heb je eerst nog vragen over de dienstverlening of service? Neem dan contact op met de specialisten van het bedrijf en je wordt verder geholpen.