Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Vergoeding vragen voor de reistijd naar werk

Veel mensen moeten een stukje reizen voor hun werk. Niet iedereen woont dichtbij zijn of haar kantoor, waardoor er gereisd moet worden met de auto of het ov. Door gebruik te maken van een rittenregistratie, kun jij je baas precies laten zien waar je zit en hoe ver je moet reizen. Zo ben je verzekerd van een vergoeding voor je reiskosten en hoef je niet al je benzinekosten zelf te betalen. Er zijn websites zoals die van https://reisbalans.nl/, waar er geregistreerd wordt wanneer en voor hoe lang er wordt gereisd. Dit is een stuk eenvoudiger voor jou en natuurlijk ook voor jouw baas.

reizen naar het buitenland voor je werk

Iets wat veel mensen moeten doen voor hun werk, is op reis gaan naar het buitenland om daar wat zaken te regelen en werk binnen te halen voor het bedrijf. Sommige mensen vinden het zo leuk om te reizen dat ze er zelfs hun werk op uitzoeken. Naar landen als Engeland ga je misschien niet zo snel met de auto, maar een zakenreis naar landen als Duitsland en België zijn goed aan te rijden met de auto. Ook dan kun je natuurlijk om reiskostenvergoeding vragen bij je baas. Want zeker met de prijzen van tegenwoordig kan het erg duur zijn om met de auto te reizen.

Met de fiets naar je werk toe

Niet iedereen hoeft met de auto of met het openbaar vervoer naar zijn of haar werk te reizen. Sommige mensen hebben het geluk dat zij dichtbij genoeg wonen om met de fiets te gaan. Je hebt dan natuurlijk geen extra kosten om bijvoorbeeld benzine te kopen of om met de trein te mogen reizen. Maar ook dan kan en mag je aan je baas een vergoeding vragen voor de reis. Het kost immers tijd om er te komen.