Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Voor mijn auto een versnellingsbak revisie

Mijn auto heeft een versnellingsbak revisie gehad bij het bedrijf Euro Transmissie. Dit doe ik een keer per jaar bij deze onderneming omdat dat naar mijn idee gewoon het beste is voor mijn auto. Zo kijkt de medewerker die aan mijn auto werkt goed of de onderdelen niet versleten zijn zoals de frictieplaten, seals, keerringen en lagers. Zijn deze versleten dan wordt deze vervangen. Ook word de bak helemaal schoongemaakt. Dit alles wordt ook voor een laag bedrag gedaan en scheelt een heel nieuwe versnellingsbak.

versnellingsbak revisie

Zeer goed

Omdat mijn auto een keer per jaar een versnellingsbak revisie krijgt bij het bedrijf Euro Transmissie, ben ik erg tevreden over deze onderneming. Nadat dit bedrijf zijn werk heeft gedaan, krijg je automatisch zes maanden garantie op de bak. Maar niet alleen het onderhouden van dit product van jou auto kan jij bij dit bedrijf terecht. Ook van het vervangen van deze onderdeel kan jij hier terecht. Met meer dan vijftien jaar ervaring kan jij er wel op rekenen dat het zeer goed gebeurd en dat jij op dit bedrijf kan rekenen. Voor meer informatie kijk je op de website van deze onderneming. Jij zult er zeker geen spijt van krijgen.