Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Wat heb ik aan een Univé autoverzekering?

Univé verzekeringen bieden verschillende voordelen voor autobezitters. Er zijn enkele redenen waarom het afsluiten van een Univé autoverzekering de moeite waard kan zijn en in dit blog artikel bespreken we de redenen. 

Bescherming tegen financiële verliezen

Het grootste voordeel van een autoverzekering is dat het u beschermt tegen financiële verliezen als gevolg van schade aan uw voertuig. Met een Univé autoverzekering bent u verzekerd tegen schade door ongevallen, brand, diefstal en vandalisme. Als u een ongeluk krijgt, zal de verzekering uw voertuig repareren of vervangen, afhankelijk van de omvang van de schade.

Wettelijke verplichting

In Nederland is het verplicht om minimaal een WA-verzekering af te sluiten voor uw auto. Met een Univé autoverzekering voldoet u aan deze wettelijke verplichting en kunt u met een gerust hart de weg op.

Extra dekkingen

Univé biedt verschillende extra dekkingen voor uw autoverzekering. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een beperkt casco of een volledig casco dekking. Met een beperkt casco bent u verzekerd tegen schade aan uw eigen auto door bijvoorbeeld brand, diefstal en storm. Met een volledig casco dekking bent u ook verzekerd tegen schade die u zelf veroorzaakt aan uw auto.

Goede service

Univé staat bekend om zijn goede service. Bij een ongeval kunt u 24/7 contact opnemen met de alarmcentrale van Univé. Zij regelen dan alles voor u en zorgen ervoor dat u snel weer op weg kunt.

Collectiviteitskorting

Als u lid bent van een bepaalde organisatie of vereniging, kunt u in aanmerking komen voor collectiviteitskorting op uw Univé autoverzekering. Dit kan u aanzienlijk geld besparen op uw premie. Over het algemeen staat Univé bekend om de goedkope autoverzekering die het bedrijf aanbiedt. 

Kortom, een Univé autoverzekering biedt u bescherming tegen financiële verliezen, voldoet aan uw wettelijke verplichting, biedt extra dekkingen, goede service en collectiviteitskorting. Het kan daarom de moeite waard zijn om een Univé autoverzekering te overwegen voor uw auto.

Meer verhalen