Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Autorijschool in Nijmegen

Rijbewijs-halen

Vorig jaar hebben mijn ouders aangegeven dat ik mijn rijbewijs op hun kosten mocht gaan halen. Wat een geweldig cadeau! Ik was hier erg blij mee en ben gelijk op zoek gegaan naar de perfecte auto rijschool in Nijmegen.

In Nijmegen zijn natuurlijk verschillende rijscholen. Ik vond het lastig om daar een keuze uit te maken. Ik heb daarom eens bij vriendinnen, familie en buren gevraagd of zij tips hadden. Misschien dat zij wel goede of minder goede ervaringen hadden met een rijschool. Een rijschool kwam duidelijk positief naar voren en en dat was autorijschool Tempo. Omdat dit zo duidelijk was, had ik mijn besluit al snel genomen. Mijn ouders waren het eens met dit besluit en van hen mocht ik een eerste afspraak gaan maken.

Rijbewijs-behalen

Proefles bij deze autorijschool in Nijmegen

Nadat ik toestemming van mijn ouders had gekregen, heb ik gelijk een afspraak gemaakt voor een proefles. Dat kon al binnen enkele dagen. Super leuk en ook spannend natuurlijk. Toen ik in de lesauto plaats nam, voelde ik mezelf heel trots en ook stiekem wel een beetje stoer. Ik vond de les echt geweldig. Ik heb enorm genoten. Dit gaf echt een gevoel van vrijheid en wat voelde ik mezelf opeens volwassen.

Rijlessen en examen

Rijbewijs-halen

Na de proefles ben ik gelijk doorgegaan met lessen. Ik heb soms een les per week gehad, maar meestal twee lessen per week. Hierdoor kreeg ik het autorijden vrij snel onder de knie. De lessen waren erg leuk, leerzaam en gezellig. Ik had meestal dezelfde instructeur van rijschool Tempo. Dit vond ik erg fijn, omdat ik dan niet steeds aan iemand nieuws hoefde te wennen. Drie maanden geleden zei de instructeur dat het praktijkexamen aangevraagd kon worden. Ik was zo blij! Het examen is inmiddels achter de rug en goed gegaan, want ik ben nu in het bezit van mijn rijbewijs!