Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Autoschade Rotterdam: ook voor de APK

Omdat ik een enorme brokkenpiloot ben en de gave heb om altijd wel iets aan mij auto te laten mankeren, ben ik een vaste klant bij Autoschade Direkt. Dit bedrijf helpt al tijden met het herstellen van autoschade Rotterdam en omgeving. Hoewel ik al een tijdje geen schade heb gehad aan mijn auto is het wel tijd voor de Algemene Periodieke Keuring of APK. Meestal ook geen pretje, maar bij Autoschade Direkt weet ik in ieder geval zeker dat mijn auto in goede handen is. De auto wordt onderworpen aan een complete inspectie en ik word waarschijnlijk op korte termijn op de hoogte gesteld van wat er moet gebeuren en wat de prijzen zullen zijn. Dan weet ik precies waar ik aan toe ben. Nu maar hopen dat er niet veel aan hoeft te gebeuren…

apk

Alle herstelwerkzaamheden

Maar naast een APK kun je natuurlijk ook terecht voor reguliere herstelwerkzaamheden aan allerlei soorten autoschade Rotterdam. Zo kun je weer snel de weg op als je voorruit vervangen moet worden of als je je bumper moet herstellen. In de meeste gevallen repareert Autoschade Direkt de schade snel en accuraat, zodra er een akkoord is over het kostenplaatje. En die besprekingen gaan (gelukkig!) niet altijd met jou als eigenaar van de auto, maar als je verzekerd bent onderhandelen ze voor je met jouw verzekeringsmaatschappij. Je hebt dus nergens meer omkijken naar! En dat is, als je er zoals ik weinig verstand van hebt, wel heel erg fijn. Ervaar het ook!

autoreparatie