Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Gezocht op Garage Dordrecht

Niks is vervelender wanneer je erachter komt dat je auto kapot is. Het niet willen starten of er hangt een naar luchtje in de auto maakt je zenuwachtig aangezien niemand hoge kosten wilt hebben. Zo was ik afgelopen week bij vrienden op visite in Dordrecht en helaas bij het naar huis willen gaan erachter gekomen dat mijn auto niet meer starten wilt. Balen natuurlijk aangezien ik niet wist hoe dat ik van dit probleem af kan komen!Garage-Dordrecht

Het internet helpt

Dankzij het feit dat ik op het internet gezocht had naar een dichtstbijzijnde garage ben ik terecht gekomen op de website van Garage Dordrecht. Hun konden per direct naar mijn auto kijken en hopelijk ook meteen repareren! Ik heb zelf totaal geen verstand van zaken en moest dan ook het bedrijf geloven als er een prijs genoemd wordt. Al met al viel het nog enorm mee aangezien ze binnen enkele minuten klaar waren en tevens zijn de kosten bij hun ook een stuk lager uitgevallen als dat ik zelf had verwacht! Nu dat ik er geen verstand van heb kan ik me ook totaal niet meer heugen wat het probleem is geweest van de auto. Al met al ben ik zeer tevreden over de verleende service. Ik had meteen het gevoel dat ze ook goed naar mijn auto hadden gekeken en ook zo voordelig mogelijk wilde repareren.  Dankzij Garage Dordrecht heb ik in ieder geval mijn auto weer terug.logo-1