Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Hoe beoordeel je een goede garage?

Om erachter te komen welke garages je kunt vertrouwen en welke je maar beter achterwege kunt laten, kan je een aantal dingen doen. Ten eerste moet je natuurlijk vast zien te stellen dat jouw auto ook daadwerkelijk geholpen kan worden in de betreffende garage. Vooral bij elektrische auto’s is het slim om dit even na te vragen. Daarnaast wil je ook zeker zijn van de goede service en moet je erop kunnen vertrouwen dat je niet opgelicht zal worden. Hier kunnen reviews van klanten in het verleden goed bij helpen. Zoek je dus een autobedrijf in Pijnacker? Ga dan eerst even aan de slag op het internet!

Even bellen

Het makkelijkste wat je kan doen is van tevoren even bellen naar de garage om te zien of jouw auto daar terecht kan. Hier moet je letten op of je auto elektrisch is of niet, maar ook het merk en de uitvoering van je wagen. Soms zal een garage namelijk nog specifieke onderdelen moeten bestellen voor jouw type en model. Dit weet je ook liever van tevoren al, dan kan je beslissen of je nog even verder kijkt of het sneller kan. En als er helemaal geen monteurs zijn die elektrische auto’s kunnen nakijken, zal je sowieso verder moeten zoeken!

De website afgaan

Tegenwoordig heeft elk bedrijf wel een website online staan. Hier kun je bijvoorbeeld de meest accurate informatie vinden, maar ook prijzen. Bekijk de website van Smits Auto’s maar eens. Op de meeste vragen kan je al snel een antwoord vinden. Maar misschien wel het allerbelangrijkste wat je op de website kunt lezen, zijn de reviews van klanten in het verleden! Die vertellen je de belangrijkste informatie, namelijk of je goed behandeld wordt door de monteurs. Maar ook of de reparaties en het onderhoud goed nagekeken worden en of alle aanpassingen nodig waren.  

Natuurlijk kunnen reviews op de eigen website van het bedrijf aangepast zijn. Dan zijn er gelukkig nog veel andere onafhankelijke sites waar je terechtkunt. Als je het toch niet helemaal vertrouwd, moet je daar zeker heen gaan!