Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Jouw heftruckcertificaat behalen?

Onze werkgever heeft de opdracht gegeven om te gaan zoeken naar een rijschool. Wij hebben namelijk de toestemming gekregen om onze heftruckcertificaat te behalen. Wat onze werkgever wel heeft meegegeven is dat wij goed moeten zoeken naar een geschikte rijschool. Hierdoor heb ik de verantwoording op mij genomen en ben ik gaan zoeken op het internet.

Wat dat betreft heb ik enorm veel rijscholen gevonden op het internet. Toch ben ik enorm enthousiast geworden van verkeersschool Wesseldijk. Zij beschikken namelijk over voldoende informatie op de website, tevens ook de kosten waarin zij een stuk aantrekkelijker zijn. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om dit bedrijf te noteren en het aan mijn werkgever voor te dragen.

heftruckcertificaat

Toestemming om in te schrijven

Uiteraard hebben wij diverse rijscholen genoteerd en dit ook voorgedragen aan onze werkgever. Hij reageerde erg tevreden dat wij dit ook direct hebben opgepakt. Hierdoor heb ik de toestemming gekregen om het beste rijschool voor ons te contacteren. Naar mijn mening was dit ook echt verkeersschool Wesseldijk. Hier hebben wij ons dan ook ingeschreven waardoor wij nog geen kwartier later een bevestiging hebben ontvangen.

heftruckcertificaat

Eerste les reeds gehad

Onze eerste trainingsdag hebben wij onlangs gehad en moet eerlijk bekennen dat het onwijs goed is verlopen. Een duidelijke les hebben wij mogen volgen en als wij iets niet wisten konden wij dit gewoonweg stellen.