Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Onderweg net zo lekker slapen als thuis

De meeste personen hebben er altijd enorm veel last van dat alleen hun eigen bedje lekker slaapt. In hotels heb je vaak te maken met matrassen die net te hard of te zacht zijn of je moet met je hoofd op een kussen liggen dat net iets te dik is of juist niet dik genoeg. vooral in dat laatste geval heb je waarschijnlijk vaak genoeg een eigen trui of een handdoek onder je kussen gelegd om deze net iets te verdikken. Problemen met kussens zijn nog wel eens te verhelpen, maar met een matras moet je vaak maar gewoon tevreden zijn. Tot nu! Er zijn namelijk ideale caravan matrassen op maat beschikbaar!

Op weg met de camper

Een caravan kenmerkt zich als een klein huisje dat je achter de auto meesleept op zoek naar een geschikte camping om je te settelen. Een camper is een vervoersmiddel dat de auto en caravan met elkaar combineert. Je rijdt in de camper, maar je kan er ook in slapen, douchen, koken, eten en plassen. Net als bij de caravan bevatten campers vaak ook niet de meest prettige matrassen om op te liggen. Gelukkig is er een camper matras op maat beschikbaar! Deze matrassen liggen veel lekkerder doordat ze niet alleen op de maat van de camper worden gemaakt, maar er wordt ook nog eens rekening gehouden met jouw wensen.

Matras op maat

Zowel in een caravan als camper is het dus mogelijk om een matras op maat te laten maken. Tijdens dit proces kan jij zelf kiezen uit het matras en bepaal je ook nog eens de dikte van het matras. De een vindt het namelijk prettiger om op een hard matras te liggen, terwijl de ander het gevoel wil hebben om op een wolkje in de lucht te zweven. Waarom zou je nog genoegen nemen met harde en vieze hotelbedden als je een perfect matras in je