Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Redenen om met de vouwwagen op vakantie te gaan

vouwwagen huren in twente

Een vouwwagen huren kan heel veel voordelen hebben. Als je al een tijdje aan het nadenken bent om eens een keertje naar een camping op vakantie te gaan, maar nog twijfelt over het gebrek aan comfort, dan kan een vouwwagen hier de oplossing voor zijn. Naast dat een vouwwagen ruimte biedt voor een echt bed met goede matrassen, hebben sommige vouwwagens ook een keuken. Een vouwwagen geeft ook veel meer opbergmogelijkheid dan een tent. Het is zelfs mogelijk om een vouwwagen met een wasbak te nemen. Vouwwagens zijn er in allerlei varianten, maar ze zullen er hoe dan ook voor zorgen dat je comfortabeler op een camping kan verblijven.

Makkelijk en betaalbaar

Met een vouwwagen achter de auto rijden is helemaal niet moeilijk. Vouwwagens wegen relatief weinig en liggen laag achter de auto. Hierdoor voelt het niet alsof je iets zwaars meetrekt en vangt de vouwwagen ook geen wind. Het is absoluut voor iedereen mogelijk om met een vouwwagen achter de auto te rijden. Vouwwagens zijn ook niet per se lastiger om op te zetten en kunnen ook makkelijk weer ingepakt worden. Een nieuwe vouwwagen aanschaffen kan echter best duur zijn, met een gemiddelde aanschafprijs rond de 6000 euro. Maar, een vouwwagen huren kan meestal al voor zo’n paar honderd euro per week.

Kampeergevoel 

Er zijn genoeg plekken waar je met een vouwwagen heen kunt gaan. In Nederland kun je bijvoorbeeld een vouwwagen huren twente, en hiermee een mooie camping in de natuur opzoeken. De gelderland, twente, en drente zijn allemaal provincies waar je een keertje heen zou kunnen gaan. Je kan daar heerlijk kamperen en prachtig wandelen. In een vouwwagen slaap je ook onder een tentdoek en heb je wel nog het idee dat je echt aan het kamperen bent. Alleen zul je zeker geen heimwee hebben naar het slapen op een matje of een luchtbed, het niet kunnen koken en de warme koelbox!