Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Scheepsreparatie, hier moet u zijn!

Mijn opa is helemaal gek van boten en varen en heeft zelf ook een boot en daar bij behorend vaarbewijs. Op een dag in de zomer wilde hij gaan varen met zijn bootje en ontdekte een lek daarin. Dit wilde hij natuurlijk zo snel mogelijk laten maken en ging wat rondvragen en zoeken naar iemand die dit op een professionele manier kon maken uiteindelijk kwam hij uit bij de scheepsreparatie van Deltakust. Dit is een bedrijf die veel verstand van zaken heeft, of het nou gaat om onderhoud of schade. Enkele voorbeelden van het soort reparatie dat zij uitvoeren zijn reparatie aan motoren, hulp motoren, revisie, herinbouw en alle dergelijke herstelwerkzaamheden. Dus voor een goede ervaring moet u dus hier zijn! Van een schroefwissel in het dok tot een complete verbouwing aan de scheepswoning, alles is mogelijk.

Een gelukkig man op het water

Deltakust had mijn opa niet blijer kunnen maken met de reparatie van zijn boot. Nu kan hij weer de zomer door komen op zee en is hij, zoals de titel al zegt, een gelukkig man op het water. Uit zijn mond is gekomen dat het een super service is wat zij aan bieden. Alles word besproken en zal uitvoerig voor gelegd worden. Daar komt bij dat u uw boot of schip voor scheepsreparatie in de handen legt van echte vakmensen die dit zeer zeker voor u kunnen oplossen.

Een aanrader

Bent u ook helemaal gek van varen en de zee en wil u graag een fijne rit op het water beleven? Dan is dit het juiste adres voor u!