Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Wil je een caferacer kopen?

Ben je op zoek naar een caferacer? Dit model motor is al sinds de jaren ’50 erg populair onder jong en oud. In eerste instantie waren dit omgebouwde standaard motoren. De eigenaren gingen zelf aan de slag om deze motoren om te bouwen tot ware racemonsters. In deze tijd was het geen echte café racer al hij niet ten minste ‘a ton up’, wat stond voor 100 mijl per uur, of 160 km per uur. In deze tijd was dit een behoorlijke snelheid! Nu kunnen de snelste motoren al 285 km per uur, wat natuurlijk voor de gemiddelde rijder een snelheid is waar je (als het goed is) nooit aan komt. De echte fans kunnen een caferacer kopen bij www.caferacerwebshop.com. Hier heb je ruime keuze aan tweedehands motoren van verschillende merken en prijsklassen.

BMW k100

Deze motor is erg populair, en niet zonder reden. Naast een sterke en betrouwbare motor, ziet deze cafe racer ook erg stijlvol uit. Dit model is gemakkelijk te tunen door de verschillende onderdelen die op meerdere types van de BMW K- serie passen. Zo is er veel keuze voor onderdelen die gemakkelijk te verkrijgen zijn. Een BMW K100 bij caferacerwebshop is gemakkelijk gevonden. Op de webshop kan je per type en middel filteren zodat je de motor vindt waar jij naar op zoek bent. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een zwarte BMW k100? Dit kan je gemakkelijk filteren zodat je alle zwarte cafe racers van dit model kunt zien. Met deze motor zorg je voor een echte blikvanger, waarmee jij heerlijk over de wegen kan cruisen!

Op zoek naar nieuwe knipperlichten?

Misschien ken je wel de motoren waarbij de knipperlichten uitsteken. Dit ziet er niet altijd even stijlvol uit. Alle onderdelen van een motor spelen een rol, en het oog wil ook wat! Daardoor kan je ervoor kiezen om minimalistische knipperlichten aan te schaffen. Deze vallen niet op en zijn gemakkelijk weg te werken zodat je cafe racer één geheel vormt. Door een knipperlicht weg te werken in het stuur, kunnen achterliggers duidelijk zien wanneer jij afslaat, zonder dat je uitstekende knipperlichten op je motor hebt. Door voor heldere LED lampen te kiezen, heb je een energiezuinige manier van verlichting, die opvalt. Deze moderne uitstraling lampen creëren een mooie balans tussen de vintage uitstraling van je motor. Zo ga je veilig en stijlvol de weg op. Je besteld deze knipperlicht voor je motor op caferacerwebshop.nl. Met een paar klikken op de knop heb je zo stijlvolle knipperlichten aangeschaft.

BMW R100 onderdelen kopen?

Wanneer je de trotse eigenaar bent van een R100, wil je deze natuurlijk in topconditie houden. Aangezien dit model erg populair is, zijn er talloze onderdelen voor te verkrijgen. Zo kan je je motor blijven aanpassen en verbeteren, om er een waar meesterwerk van te maken! Of je nu op zoek bent naar een nieuw zadel, een nieuwe uitlaat, aan de slag wil met de vering of een nieuw spatbord wil, je kunt dit allemaal op de webshop bestellen. BMW R100 onderdelen kopen doe je bij caferacerwebshop.nl. Hier kun je terecht voor alle soorten onderdelen of tweedehands caferacers.