Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Zo houd je eenvoudig je rittenregistratie via GPS bij

Logo Verizonconnect

Ben je eigenaar van een bedrijf en heb je meerdere auto’s of andere voertuigen rondrijden? Of ben je planner en heb je je handen vol aan de administratieve rompslomp rond het bijhouden van alle zakelijke autoritten? Wees niet langer getreurd. Er is namelijk een oplossing om alle zakelijke ritten op een eenvoudige en overzichtelijke manier bij te houden. Je regelt dit eenvoudig met rittenregistratie via GPS. Lees snel verder, dan weet jij straks alles over deze manier van registeren van de ritten die de voertuigen van jouw bedrijf maken. Je maakt kennis met Verizon Connect, het bedrijf die met de beste software alle zorg uit jouw handen neemt met behulp van rittenregistratie via GPS.

Rittenregistratie, GPS en de voordelen van Verizon Connect

Alle bedrijven die een of meer voertuigen voor zakelijk gebruik op de weg hebben, zijn verplicht een rittenadministratie bij te houden. De gegevens van deze ritten moeten zij delen met de Belastingdienst. Voor veel bedrijven is dit een omvangrijke en ingewikkelde klus. Met rittenregistratie via GPS van Verizon Connect verzamel je op een eenvoudige manier alle benodigde gegevens. En er zijn nog meer voordelen van dit software product:

  • Het bespaart veel tijd en dus geld
  • Altijd een actueel overzicht
  • Rijgedrag van chauffeurs duidelijk in beeld

De registratie van de gemaakte ritten verloopt via GPS. Dit is een afkorting voor Global Positioning Systeem. Het betekent dus dat de voertuigen van jouw bedrijf wereldwijd worden gevolgd door middel van een netwerk van satellieten. Dit systeem wordt ook wel track en trace genoemd en is vooral populair door de vele mogelijkheden die het biedt. Zo heb je als planner of eigenaar in een oogopslag een duidelijk overzicht van de plekken waar jouw bedrijfsvoertuigen zich bevinden. Dit maakt het mogelijk om nieuwe ritten snel en efficiënt in te plannen. Dit is handig en kostenbesparend, aangezien het bespaart op onnodige kilometers, benzine en salariskosten.

Vraagt de belastingdienst om inzicht in de administratie? Geen probleem met de rittenadministratie via GPS van Verizon Connect. Op ieder moment draai jij eenvoudig een actueel overzicht uit. Je hebt altijd inzicht in de benodigde gegevens. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken of de gegevens van jouw bedrijf wel up to date zijn. Jij hebt met de rittenregistratie GPS de zaken voor elkaar.

Naast bovengenoemde voordelen profiteer je van nog meer voordelen. Het geavanceerde systeem vertelt je ook alles over het rijgedrag van jouw werknemers. Hoe lang laten ze de auto stationair lopen? En wie krijgt er regelmatig een boete voor een snelheidsovertreding? Je komt het allemaal te weten met dit mooie softwareprogramma.

Vraag hier een gratis demo aan voor rittenregistratie GPS

Wil jij ook tijd, geld en moeite besparen? Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over dit mooie systeem voor rittenregistratie GPS van Verizon Connect?

Ga dan nu naar de website door middel van deze link: https://www.verizonconnect.com/nl/ en vraag een gratis demo aan. De medewerkers vertellen je met plezier over alle mogelijkheden die het software programma biedt voor jouw bedrijf.