Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Laat uw APK in Almere over aan Car Professionals

Laat uw APK in Almere over aan Car Professionals. Hier weet u zeker dat uw auto in goede handen is. Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor de onderhoud aan uw auto en zelfs voor laswerkzaamheden bent u hier aan het juiste adres.  

Wij weten ons als APK keuring station in Almere te onderscheiden dankzij onze uitstekende kwaliteit. U kunt hierbij denken aan:

  • Zeer scherpe prijzen
  • Vakkundig en gecertificeerd personeel
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Modern uitgeruste werkplaats

Zeker de moeite waard om hier uw auto heen te brengen. Voor meer informatie kunt u op de website kijken. Hier is het tevens mogelijk om online een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt.  

Zeer tevreden over de service

Mijn auto heb ik vorige week naar deze garage Car Professionals gebracht. De APK zat er weer aan te komen en daarom wilde ik eerst mijn auto helemaal laten nakijken. Zo werden de banden gecontroleerd en tevens werd er nieuwe remolie in gedaan. Verder hebben zij niets kunnen vinden en kon ik zonder problemen mij auto brengen voor de keuring.

Ik kan het dan ook aan iedereen doorgeven; “Laat uw APK in Almere over aan Car Professionals”. Voorlopig kan ik weer met mijn bakkie de weg op en daar ben ik zeer tevreden over.