Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Park + Fly parkeren Schiphol

logo-schipholparkeren-final4

Ieder jaar wordt de mobiliteit in Nederland steeds groter en daarmee ook de afhankelijkheid van de schaarse parkeermogelijkheden. Vrijwel elke gemeente reageert hierop inclusief Amsterdam en het grote vliegtuigmaatschappij Schiphol. Dezelfde dag parkeren Schiphol wordt steeds moeilijker en wordt bijna onmogelijk gemaakt. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om alvast online een plek te reserveren. 

De voordelen van Park + fly 

Voor deze vakantiegangers zijn er de laatste jaren inmiddels diverse mogelijkheden. De meest populaire optie is wellicht de Park, Sleep and Fly constructie. Niet iedereen is hier echter mee bekend. Met Park+Fly kun je parkeren (in eventueel ook een andere stad) vanaf 3,32 euro per dag, inclusief gratis busvervoer van en naar de luchthaven. Zo begint je reis altijd goed! Hier staan een aantal voorbeelden van parkeren Schiphol. 

  • Parkeren vanaf 3,32 euro per dag
  • Eenvoudig in- en uitrijden op basis van je kenteken
  • Vanaf de bushalte is het 15 minuten naar Schiphol
  • Overdekt parkeren

Je parkeert de auto in het, bij jouw geboekte Q-Park en gaat vervolgens met een door de organisatie beschikbaar gemaakte Connexxion bus vanaf de parkeergarage op weg naar de de vertrekhal van Schiphol.

Verschillende Park + Fly worden met een uitstekend beoordeeld! benieuwd naar beoordelingen? Lees dan de recensies op de website van TrustPilot.