Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Mooie oldtimers te koop

Bent u op zoek naar een mooie oldtimers te koop? Kom dan eens langs bij Lex Classics oldtimers te koop. Mooie oldtimers te koop is een bedrijf die is gespecialiseerd in de verkoop, restauratie, onderhoud en APK keuring van oldtimers en klassieke wagens. Is een van u dromen een oldtimer of klassieker bezitten? Kom dan een keer rondkijken in onze showroom in Waalwijk, Hier kunt u interessante en zeer mooie exemplaren vinden van Engelse auto’s zoals:

  • Austin Healey
  • Aston Martin
  • Jaguar
  • MG
  • Morgan en Triumph

en nog veel meer.

Kwaliteit

Wij van mooie oldtimers kopen hebben al meer dan 20 jaar ervaring met oldtimers en klassiekers. wij hebben in al die jaren een heleboel autoliefhebbers blij kunnen maken, en dat willen we natuurlijk ook blijven doen. Onze auto’s van oldtimers te koop kunnen dan wel oud zijn maar ze zijn van een hele hoge kwaliteit.

Assortiment

Zit uw droomauto er niet tussen? Geen paniek! Geef het bij ons aan en wij gaan er naar op zoek voor u. U kunt bij ons niet alleen auto’s kopen , maar u kunt er ook afscheid van nemen bij ons. Wij kopen auto’s waar we geïnteresseerd in zijn over voor de juiste prijs. Door onze grote en betrouwbare netwerk kunnen we binnen een korte termijn een nieuwe eigenaar voor uw auto vinden, zowel in Nederlands als in het buitenland. Bent u benieuwd naar onze assortiment? Bekijk die dan online via onze site. Wilt u alles toch liever in het echt zien? Kom gerust en vrijblijvend langs ons assortiment.