Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Stoere Ford Pickup Raptor kopen voor uw bedrijf

Welke man droomt er niet van een Ford Pickup Raptor voor de deur? Deze auto heeft niet alleen een buitengewoon stoere uitstraling, ook biedt de auto veel ruimte om spullen mee te kunnen nemen. Dit maakt de Ford Pickup Raptor onder meer voor bedrijven een zeer interessante keuze. Denk bijvoorbeeld aan een bouwbedrijf waarbij regelmatig gereedschapsapparatuur vervoerd moet worden van de ene naar de andere bouwplaats. Met deze degelijke bedrijfsauto neemt u uw apparatuur eenvoudig mee in de achterbak. Ook als gezinsauto komt deze Ford Pickup Raptor goed van pas. De auto heeft vier deuren en vijf zitplekken.

Een Ford Pickup Raptor leasen

Tegenwoordig is het leasen van een auto net zo aantrekkelijk als het kopen ervan. Door voor de lease van deze Ford Pickup Raptor te kiezen, betaalt u maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van de auto. Houd er rekening mee dat veel autobedrijven het leasen van dit model auto enkel aanbieden aan ondernemers. Het is hierbij noodzakelijk om een KVK-nummer te hebben, om een leasecontract aan te kunnen gaan. Bij een leasecontract profiteert u van het feit dat u zelf geen zorg hoeft te dragen voor het onderhoud van uw Ford Pickup Raptor.

Als particulier kunt u deze stoere auto vanzelfsprekend wel los bestellen. Er zijn verschillende autobedrijven die deze auto te koop aanbieden voor een prijs tussen de 35.000 en 45.000 euro. De auto is deze investering meer dan waard, als u op zoek bent naar een betrouwbare auto voor het hele gezin.