Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

4 eigenschappen van een goede autogarage

Het bedrijf van Smits Auto is een familiebedrijf dat al ruim 40 jaar bestaat. Het is begonnen als een kleine garage, maar vandaag is het een maatschappelijk betrokken autobedrijf die zich heeft gevestigd in 6 verschillende plaatsen. Hieronder vind je vier verschillende eigenschappen die je kunt vinden bij het autobedrijf van Smits Auto, waardoor je verzekerd bent van een goede autogarage. Deze eigenschappen zijn natuurlijk belangrijk voor elke autogarage.

De eerste eigenschap is kleinschaligheid

Smits Auto zorgt voor optimale service en zorgen ervoor dat hun klantvriendelijkheid aan de top staat. Dit komt doordat alle bedrijven erg kleinschalig. Daardoor hebben ze meer tijd voor alle klanten, om de onderhoudsbeurten af te stemmen op al uw wensen. Mocht u graag een echt gespecialiseerde autogarage willen kiezen, neem dan een kijkje bij het autobedrijf in Pijnacker. Zij zijn gespecialiseerd in APK, auto reparatie en het onderhouden van airco systemen.

De tweede eigenschap is kwaliteit

Doordat het kleinschalige bedrijven zijn, kan goede service en comfort worden gegarandeerd. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken om wat voor soort auto u rijdt, want Smits Auto heeft een onderhoudsschema voor elk type auto en daarbij beschikken ze over elektronische data die gelijk staat met de merkdealer. Bij elke vestiging zijn autotechnici beschikbaar om ervoor te zorgen dat elke auto zo goed mogelijk wordt gerepareerd en onderhouden.

Ook betrouwbaarheid staat hoog op de lijst

Smits Auto heeft zich aan alle regels, voorwaarden en garanties geconformeerd die zijn opgesteld door de BOVAG. Op de website vind je de reparatie garantie en de garantie van BOVAG. Ook zijn daar nog veel recensies te vinden van andere klanten, zodat u in elk geval zeker weet dat u in goede handen bent.

Smits Auto is ook nog eens maatschappelijk betrokken

Zoals al genoemd in de inleiding, is Smits Auto maatschappelijk betrokken. Dit komt doordat Smits Auto samen met meerdere autobedrijven erg betrokken is met maatschappelijke doelen in verschillende regio’s, waaronder de Randstad. De nadruk ligt hierbij voornamelijk bij vestigingsplaatsen