Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

AAS Schadeherstel

AAS Schadeherstel

AAS Schadeherstel is een coöperatie waar 87 bedrijven voor schadeherstel in Nederland bij zijn aangesloten. Al deze bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Ze worden verplicht om de Focwa Standaard 2 certificering te hebben. Dat is een garantie dat de bedrijven in staat zijn alle schades aan vervoermiddelen te herstellen. Dat betreft dus het repareren van kleine deuken en krasjes, maar ook het herstel van ernstige schades aan voertuigen die betrokken zijn bij ongevallen. AAS Schadeherstel heeft een website waar al deze bedrijven op zijn aangesloten. Via de site van AAS Schadeherstel kun je contact opnemen met een herstelbedrijf bij jou in de buurt.

AAS Schadeherstel

Algemeen en gespecialiseerd schadeherstel

Niet alle 87 schadeherstelbedrijven die onderdeel zijn van AAS Schadeherstel doen dezelfde soorten herstel. Er zijn bedrijven die als specialisatie het herstel van campers en caravans hebben. Anderen hebben de middelen om naast gewone auto’s ook de schade aan vrachtwagens te herstellen. Er is echter één soort schadeherstel dat bij alle herstelbedrijven van AAS Schadeherstel kan worden uitgevoerd, de kleine schades. Dat betreft beschadigingen die niet van invloed zijn op de veiligheid van de voertuigen, maar die voor de eigenaren een doorn in het oog zijn.

Simpele afhandeling van kleine schades

AAS Schadeherstel

Om de drempel voor het laten repareren van kleine beschadigingen zo laag mogelijk te maken is er door AAS Schadeherstel een methode bedacht om die reparaties snel en zonder gedoe te laten uitvoeren. Je kunt dat doen door op de website één van de 18 categorieën reparaties te kiezen. Voorbeelden van categorieën zijn deuken in de bumper, krassen in de lak, dashboardschade en bekleding herstellen. Voor deze herstelwerkzaamheden is een standaardprijs binnen AAS Schadeherstel afgesproken en alle reparaties kunnen binnen een dag worden uitgevoerd.