Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

De 3 beste momenten in het jaar om een zeilboot te huren!

boot huren

Zeilen met een zeilboot is hartstikke leuk. Er is eigenlijk geen slecht moment om op een boot te stappen, zeker niet in Nederland.  Zolang het weer een beetje meezit, is het een van de beste manieren om te genieten van de omgeving én een beetje sportief bezig te zijn.

Zeilen doe je het liefst samen. Dat betekent dat er veel goede momenten waarop het leuk is om een boot te huren. Hier hebben we de drie beste momenten in het jaar opgesomd waarop je een zeilboot kan huren.

#1: Voor een feest of verjaardag

Zeilen is vooral leuk om met zijn allen te doen. Zoek je een geschikte activiteit voor het vieren van een bijzonder feest, of voor een uitje met het werk? Voor dat speciale moment in het jaar kan het huren van een boot erg geschikt zijn. Er zijn veel mooie plekken in Nederland om te zeilen, dus logistiek is het vaak goed te regelen om een zeiltocht onderdeel te maken van een feest of partij.

Of wil jij een sportieveling het beste cadeau geven? Het huren van een zeilboot is natuurlijk ook een prima cadeau voor hem of haar. Samen een dagje zeilen is sportief én persoonlijk, vooral als je met zijn tweeën bent.

#2: Op vaarvakantie

Eens iets anders dan een autovakantie, of vliegen naar een verre bestemming? Een zeilboot huren in de zomer is een perfect alternatief. Op vaarvakantie heb je in het zomerseizoen veel minder last van de drukte, en het maken van een langere zeiltocht is een geweldige manier om ons prachtige land vanaf het water te ontdekken. Op een luxe zeilboot heb je alles dat je nodig hebt om een succesvolle vakantie te vieren. Je kunt zelfs naar het buitenland zeilen, als je dat aandurft!

#3: Last minute een zeilboot huren

Het beste moment om een dagje een zeilboot te huren is misschien wel – nu! Een zeilboot huren is perfect om last minute te doen, op het moment dat jij daar zin in hebt of behoefte aan hebt. Heb je zin in een dagje ontspanning, en wil je alle plichten en zorgen loslaten? Pak een zeilboot en vaar de Hollandse wateren op. Heerlijk!

Zeilen: altijd leuk!

Er zijn veel geschikte momenten in het jaar om een zeilboot te huren. Of het nu is voor een verjaardag of feest, voor een heerlijke vakantie, of gewoon zomaar. Wanneer ga jij een boot huren?