Bloggen Over Vervoer

Alles over Vervoer

Comfortabel de weg op

e-Chopper kopen

Wil je niet meer afhankelijk zijn van het andere verkeer, en altijd op een milieuvriendelijk manier aan het verkeer deelnemen dan is een e-Chopper kopen het perfecte plan. Een Spyder Wheelz chopper is een flitsende en supergave elektrische chopper, brede banden en verkrijgbaar in een aantal stoere en opvallende kleuren zodat niemand je over het hoofd ziet. Overal waar je naartoe wilt kun je met de chopper naartoe, de batterij heeft een actieradius van 70 kilometer.

e-Chopper kopen

Flitsend of wat rustiger

Bij een e-Chopper kopen kun je kiezen uit verschillende kleuren, wil je het een beetje rustig houden dan kies je voor een mooi zwart model. Wil je opvallen en zeker weten dat iedereen je ziet, dan kun je kiezen voor de roze uitvoering of de felgele kleur. In combinatie met het zwarte frame, heb je een schitterend geheel waarmee je trots de weg op kan gaan. De chopper is niet geschikt om met twee personen de weg mee op te gaan, het zadel is te klein en voor de veiligheid is het ook niet aan te raden.

Comfort tijdens het rijden

Op welke ondergrond je ook wilt rijden, met de brede banden kun je overal met je elektrische chopper terecht. Ook geven de brede banden je chopper een stoer uiterlijk, de grote ronde koplamp en het digitale display maken dit helemaal compleet. Gelukkig is de moderne Spyder Wheelz een moderne chopper, met een uitstekende accu die ook weer snel opgeladen is om de weg te vervolgen. Heb je interesse in een e-Chopper kopen kijk dan op de website spyderwheelz.store.